Buet gangsti i græsplæne
trappe til nyanlagt tereasse
Nyanlagt fliseterasse med trappe op og bed omkring
Fliser lagt i mønster på havegang

BELÆGNING AF BETONVARER OG GRANIT

Vi påtager os alle former for Brolægger opgaver.

  • Højbede, buer og trapper

  • Indkørsel og terasse

  • Betonbelægning er den mest brugt belægning hos private husejere, fordi der er så mange typer belægningssten at vælge imellem.

Belægning af granitsten er vores speciale, derfor er det med stolthed når vi får lov til at lave en indkørsel eller terrasse i granit og ind imellem et helt haveprojekt. Det er da heller ikke mange private der vælger at få en have i granitsten. Men når det sker, er det en fryd for vores kunder og til stor misundelse for venner og naboer.   

Som en hver brolægger ville sige, har man granit i haven har man en have for livet. Granit bliver ikke for gammel eller grim. Granit bliver kun pænere og smukkere med årene. 

Da vi er er faglærte brolæggere kan vi påtage os alle opgaver inden for brolægning. Vi sætter chaussesten i lige skifter, buer og påfulgemønster. Vi har også påtaget os opgaver hvor kunderne selv har lavet mønster. Vi sætter brosten, musaiksten og bondebro (pegsten) og opsætning af højbede og stensætninger i kampesten og brosten. Vi sætter også kantsten og brosten som kant og opsætning af trappesten i granit.  

Nedenfor kan i se forskellige stentyper og sammensætninger, håber i for en god ide eller løst et problem.

I er altid velkommen til at kontakte os til et uforpligtende tilbud.