Granitbelægning

Da vi er faglærte brolæggere kan vi derfor påtage os alle opgaver inden for granitarbejde som, sætning af chaussesten (små brosten) i lige skifter ,i buer og påfulgemønster. Vi har også påtaget os mønster kunder selv har lavet. Sætning af brosten, musaiksten og bondebro (piksten). Opsætning afhøjbede i brosten og kampesten. Sætning af kantsten og brosten som kanter.

Granit belægning er vores speciale, derfor er det med stolthed når vi kan få lov til at lae en indkørsel, terrasse eller en have med granitsten. Det er da heller ikke så tit at der er nogle private som skal have noget med granitsten, men når det sker er det til stor fryd for kunden og til stor misundelse for naboer og bekendte.

Som en hver brolægger vil sige: “at har man granit i haven har man en belægning for livet”.

Granit forgår ikke det bliver kun pænere med årene der går. Det er kun små opretninger og tilpasninger der skal laves mange år frem.

I de sidste par år er det kommet frem med at lægge chaussesten (små brosten) omkring fliser eks. 40 x 40 eller 50 x 50 fliser. Dette kan komme til at se helt utroligt godt ud til et nyt hus eller til en gammel have hvor beplantningen er vokset til. Her vil man kunne få nogle rustike miljøer.

Som de kan se på billederne neden for er det kun fantasien der sætter grænser for hvordan ens terrasse eller indkørsel skal se ud