Belægning af betonvarer

Skal du have lagt ny indkørsel eller terrasse, eller måske bare have omlagt den gamle, så skal du nok bruge en Brolægger eller en anlægsgartner.

Vi påtager os alle former for Anlægsgartner og Brolægger opgaver. Belægningsopgaver, som indkørsel, terrasse, gårdhave’r samt belægningssten i mange mønstre. Opsætning at trappe, højbede og støttemure i belægningssten.

Vi påtager os også opsætning af hegn og carporte, græssåning, udlæg af rullegræs, rydning af haver med maskiner og snerydning, samt alm. havemand ’s arbejde.

Betonbelægning er den mest brugt belægning hos private husejere, fordi der er så mange typer belægningssten at vælge imellem. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser når man skal have belægning i sin have. Laver man en skitse på den have man vil have, så vil vi næsten med garenti kunne lave det.

Med alle de speciale sten der findes i dag kan man få haven til at sno sig ud og ind, og i alle mønster. Højbede og trapper kan sno og bue som man vil have dem.

De fleste belægningsopgaver er dog uden de store sving og snoninger i indkørseler eller terrasser, dette kan også give enform for ro og enkelhed.

Til stor glæde for os brolægger er granitstenen nu ved at blive en del af belægningen i de private haver.

Der er flere private husejere der lader granit indgå i ders belægning som 40 x 40 fliser med chaussesten (små brosten) omkring, eller betonbelægning i indkørsel og lader terrassen, kanter eller højbede være af granit eller andre små terrasser og pladser i haven.